20-09-05

20 september

Vandaag heb ik dan geprobeerd om het vervolg van gisteren (verjaardag hond) te vervolledigen. Wat uiteindelijk gelukt is, want hij kwispelde opgewekt!
Maar nietsvermoedend kwam mama naar beneden om te zeggen dat we vandaag eens naar Aalst en Gent gingen gaan. Ik viel achterover van het verschot. Het is namelijk de eerste keer dat ik een autosnelweg (Aalst-Gent) ging nemen.
Aangekomen in Aalst, was er meer verkeer dan gedacht. Het is immers een doordeweekse dag, waarop (normaal gezien) toch de meesten aan het werk zijn. Blijkt nu niet het geval, want er waren ontzettend veel mensjes in hun auto aan het rondcruisen.
Toen moesten we de autosnelweg op naar Gent. Een onzeker gevoel drong tot mij door. Ik wist niet hoe ik het gevoel kon ontwijken, dus het ging niet.
Onzeker trok ik de oprit van de autosnelweg op. Het was al direct de moeite, want toen ik schakelde (naar vijfde), ging ik in derde, waardoor mijn snelheid aanzienlijk afnam. Door dit voorval, geraakte ik juist niet voor een camion op de autostrade, waardoor ik genoodzaakt was te remmen, want het verdrijvingsvlak kwam in aantocht.
Al bij al viel het toch mee, want ik ben erop geraakt :)
Wat er ook was, bij het oprijden van de tweede autostrade (dat moest, want ik heb ergens afgereden), was er een accident, waardoor het rechterrijvak afgesloten werd voor verkeer. Deze bestuurders moesten langs de pechstrook. Daarvan schrok ik dan uiteindelijk, als ik daarop moest oprijden, want al die auto's kwamen op mij af :|
Dus verliep alles goed, totdat we terug weggingen uit Gent. Met al die sans-unique'n (éénrichtingsverkeer, zoals in Aalst), moesten we eens kijken hoe we toch maar op de autosnelweg geraakten.
Aangekomen op de autosnelweg, moest ik de richting nog eens kiezen. Ik heb dus op twee autostrades gereden :p jeeeeej, nog eentje bij. Dit keer ging het oprijden véél vlotter!

Allez, vanaf morgen komt hier véél minder, want dan herbegint de school weer (nvdr: het zijn eigenlijk introductiedagen)

17:02 Gepost door kiwi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.