20-09-05

17 september

Vandaag heb ik vanalles gedaan: vooral op de PS2 :p
Deze avond is het een feestje van mijn collega (CM'er).
Het feestje was echt de max. Ik moest er naartoe rijden. Na veel omwegen en dergelijke (nvdr: verkenning van de streek -> twee keer de kerk gepasseerd en drie keer het rondpunt), zijn we uiteindelijk in de straat beland (nvdr: waar we al eens ingereden zijn, maar door whatever het verkeerde straatnaambordje gelezen). Maar het is mij allemaal vergeven, want het was al donker. Het was voorzien om er rond acht uur te zijn, maar met al die omwegen kwam ik maar toe om kwart na negen :o. Zo erg vond ik dat niet, want uiteindelijk wou ik toch niet de eerste zijn ;).
Dus daar aangekomen (met de nodige manoeuvres -wat goed is voor mijn rij-ervaring) zag ik op de deur een rare pijl. Ik vroeg me af wat het zou betekenen. Aangezien ze wat gedraaid was, dacht ik dat het zo was, omdat we langs achter moesten gaan. Dat bleek dus later ook het geval te zijn.
Ik installeerde mij daar en later kwam ik erachter dat iedereen aan mijn tafel toneel deed. Tevens was het de morstafel. Het was op zijn minst heel vreemd, dat ik tot die tafel aangetrokken werd (aangezien ik ook soms eens mors).
Het werd een super-leuke dokter-oetker-party! Nadien hadden we zelfs een kampvuurtje!
Er zitten daar ook twee mooie, lieve hondjes.

Tot meirn

16:41 Gepost door kiwi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.